Downloads

Handleidingen en formulieren

Welkom op het download gedeelte van Boogaard Beveiligingen. Het kan natuurlijk voorkomen dat u de handleiding van een bepaald product of speciaal formulier niet meer kunt vinden. In dat geval kunt u hier het betreffende product (handleiding of formulier) downloaden. Alle bestanden zijn in PDF formaat (Adobe Reader)

Nog niet alle formulieren en gebruiksaanwijzingen staan online. Wij werken er hard aan om de site volledig te maken zodat u alle benodigde formulieren hier kunt downloaden. Als u hier niet kunt vinden wat u zoekt, stuur ons dan een e-mail. Onze excuses voor het ongemak.

Om een handleiding te downloaden, kunt het menu gebruiken zoals u ook de Windows Verkenner gebruikt. Ga op het betreffende mapje staan en klik het open. Afhankelijk van de instellingen van uw browser, zal het bestand geopend worden of u zal gevraagd worden op het lokaal (op uw pc) op te slaan. Indien u nog niet in het bezit bent van een programma om PDF bestanden te openen, gebruik dan de mogelijkheid om deze te downloaden bij Adobe. Klik op het logo om te downloaden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of een gratis beveiligingsadvies?

Bel of email ons dan.