Camerasystemen

Camera's houden een oogje in het zeil

Meer en meer mensen worden de dupe van woninginbraak, maar ook van vandalisme. Een camerasysteem bewaakt uw eigendommen 24 uur per dag. Immers, vandalen en inbrekers willen niet graag in beeld komen! Eén of meerdere camera’s worden in of aan uw woning gemonteerd, en aangesloten op een harddiskrecorder. Op een scherm kunt u de beelden bekijken.

Uw bedrijf optimaal beveiligd

Als u de beveilliging van uw bedrijfspand nog wilt verhogen, kunt u behalve een alarmsysteem ook voor een camerasysteem kiezen. Door het in beeld brengen van eventuele inbrekers, overvaller of vandalen wordt de pakkans aanzienlijk vergroot. Dat schrikt behoorlijk af. Er zijn (vandaalbestendige) camera’s voor binnen en buiten, en recorders met elke gewenste capaciteit, er zijn legio mogelijkheden.

Moderne techniek

Tegenwoordig is veel mogelijk op het gebied van camerasystemen. Zo kunt u het systeem koppelen aan het alarmsysteem en laten doormelden naar een PAC. Maar tegenwoordig wordt ook veel gebruik gemaakt van de optie om camerabeelden online te bekijken. Met een app op uw smartphone of tablet, kunt u ten alle tijden de situatie ter plaatse bekijken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of een gratis beveiligingsadvies?

Bel of email ons dan.